19.4.2014

Lankalauantai

Vanhan nimiperinteen mukaan lankalauantaina oli tapana pestä ja värjätä talvella kehrätyt langat. Meillä kun ei ole lankoja, niin ei tarvinnut alkaa niitä pesemään ja värjäämään, heh. Meidän lauantai sujui kutakuinkin kaupoilla ja perheajelulla. Pitihän sitä tietysti hieman kiukuta tekemättömistä hommista (mm. talvivaatteiden tuuletus, kenkien lankkaus, imurointi, pölyjen pyyhintä, Tytön talvivaatteiden lajittelu ja muuta pientä mukavaa puhdetta), jotka sitten jäivät huomiselle ja maanantaille.

Sain facebookissa monelle tutun kuvahaasteen, jossa viiden päivän ajan kerrotaan arjesta ja sen touhuista. Ajattelin laittaa kuvia myös tänne blogin puolelle :).

Aamu alkaa lähestulkoon aina vastaavanlaisella aamiaisella. Aina ei ole mansikkaa ja mustikkaa, joten silloin lisään goji-marjoja tai sitten kakaonibsejä ja heitän joukkoon lähes sokeritonta mysliä. Namnam!


Lähdimme Tapiolaan ja suuntasimme ensin syömään koska kello oli jo lähes puoli kaksi ja nälkä kurni masussa. Eikä muuten syöty mitään kevyttä sushia vaan kunnon mättö-överit leikkeen ja lohkisten muodossa. En tosin odottanut sen leikeen olevan tätä luokkaa... osu ja uppos :D. Ainiin, olihan se salaattipöytä ensin...



Overdosen jälkeen olikin motivaatio katossa, kun suuntasimme H&M:lle hakemaan mulle uusia treenivaatteita. Vitsi mitä väriloistoa. Kyllä kuulkaas kelpaa hikoilla näissä tamineissa. Jotenkin tuntuu, että on kivempi treenailla kun on mukavan väriset vaatteet päällä. Samoja fiiliksiä teillä?
PS. H&M:n treenivaatteet ovat tosi hyviä hintalaatusuhteeltaan. Käykääpä tsekkaamassa, jos mallisto sinulle uusi.


Vaatekaupoilta kirmattiin Pikkujättiin. Tytöllä on rohissut hengitys ja varmuudenvuoksi kävimme lääkäritädillä. Kaikki kunnossa. Suolaliuosta nekkuun ja hyvä tulee.


Kotiinpäästyämme Tyttö luki päivän hesarin, heheheh ja me juotiin Kinderkahvit. Kinderin yllärit olivat taas mahtavat ;). Siis oikeesti, kuka on keksinyt Kinderin ja millainen masiina näitä pakkaa ja tekee. Ja KUKA näitä suunnittelee? Onko se hänen täysaikainen duuninsa vai tekeekö sitä osa-aikaisena? Kysynpähän vaan :D.





Kun kerran oli niin upea sää, niin lähdimme ilta-ajelulle cityyn. Nautimme kevään ekan jäden Mattolaiturin kupeessa. Seuraavalla kerralla Laituri kutsuu ja ilman Bebeä :)



Kotiin ajelimme kauniissa auringonlaskussa.


Tytön iltapesujen ja pusujen jälkeen korkkasimme Miehen kanssa kuohuvan ja nyt istumme James Bondin seurassa olohuoneessamme. Ja molemmat koneella ;)


Tällainen päivä meillä. Lankalauantai meni nopeasti ja huomenna, sukkasunnuntaina on uudet kujeet.

Mukavaa loppuiltaa ja hyvää yötä..zzz...zzzz..zzzz :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta lankalauantailta :) Meille mennyt ilta lähes samoissa merkeissä. Nyytin iltapesujen jälkeen lasit punaviiniä, James Bondia töllöstä ja meillä myös molemmat samalla koneella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauva-/lapsiperheen arkea parhaimmillaan... Kun oma aika koittaa, niin aivot narikkaan :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...